Fitxa de Carrera 10KFem 2024

 

ÚLTIMA HORA: INICI DE LA CARRERA, 9:30 HORES.

L’EIXIDA DE LA CARRERA ES FARÀ 30 MINUTS MÉS TARD, PER COINCIDÈNCIA AMB ACTES FALLERS, AJORNATS PEL DOL OFICIAL DEL CAP DE SETMANA PASSAT.

  • Nom: Carrera 10KFem – Dia de la Dona… ¡Esportista!
  • Data: Diumenge 3 de març de 2024 a les 9:30 hores
  • Distància: 10.000 metres
  • Organitza: Nosotras Deportistas

CARRERA:

 • Hora d’inici: 9:30 am
 • Lloc d’eixida: Passeig de l’Albereda nº 20 (entre el Pont del Real i el Pont de l’Exposició)
 • Tipus de recorregut: Totalment urbà i 100% asfalt. (Veure recorregut més avall)
 • Camiseta amb tallatge de dona, a elegir entre mànega curta (talles S a 3XL) i tirants (talles S a XL)
 • Medalla FINISHER commemorativa de la 10a Edició
 • Bossa de la corredora: Dorsal amb xip + Camiseta commemorativa + obsequis que l’Organització puga aconseguir
 • Serveis: Guarda-roba*, vestidor, avituallament líquid al km 5 i en travessar la meta, cronometratge amb xip i trofeus per a les guanyadores de cada categoria, a més de premis en metàl·lic per a les 5 primeres de la classificació general. (Vore reglament) *El servei de guarda-roba tindrà un cost d’1€ solidari per a l’entitat solidària d’aquesta 10a edició, Associació de la Comunitat Valenciana d’Esclerosi Múltiple ACVEM.

RECOLLIDA DE DORSAL+CAMISETA+BOSSA DE LA CORREDORA:

La recollida de dorsals, camisetes i bosses de la corredora es farà divendres 1 i dissabte 2 de març de 2024 en horari continuat de 10:00h a 20:00 hores a la planta d’esports de El Corte Inglés, Avda. França de València. El dorsal només podrà ser recollit en presentar el DNI/NIE, carnet de conduir o passaport.

Dimecres 28 de febrer un correu electrònic serà enviat a les corredores amb tota la informació, INCLOENT-HI EL NÚMERO DE dorsal ASSIGNAT. Si no el trobes, busca a la carpeta de correu brossa, i si encara no el localitzes, no et preocupes, perquè a la Fira de la Corredora trobaràs un llistat on podràs consultar el teu número de dorsal.

Si no has rebut el mail amb el teu dorsal, pots consultar-lo ací, a partir del 29 de febrer: 

Recorda que a la Fira de la Corredora podràs resoldre qualsevol dubte o problema dirigint-te a la mesa d’Incidències.

 

Si vols autoritzar a una altra persona perquè retire el teu DORSAL, camiseta i Bossa de la Corredora, fes clic ací:

Si resideixes fora de València i vols recollir el teu dorsal en la Mesa d’INFORMACIÓ el mateix dia de la carrera, fes clic ací

Les corredores menors d’edat hauran d’emplenar aquest formulari i presentar-lo firmat per p/mare o tutor/a en el moment de la recollida del Dorsal, Camiseta i bossa de la Corredora

RECORREGUT

Recorregut HOMOLOGAT per la RFEA per a la 10KFem 2024. Carrera inclosa al calendari de la Federació Atletisme de la C. Valenciana.

Tambén pots consultar ací els boxes d’eixida d’aquest any, amb les marques associades a cadascun. Es farà una única eixida, a l’hora d’inici de la prova.